среда, 22 марта 2017 г.

c#

Порахувати, скільки слів у реченні починаються на букву а?

Cтворити програму, яка визначить кількість слів у реченні.
Ввести з клавіатури номер трамвайного квитка (6-значне число) і перевірити чи є даний квиток щасливим.

Потрібно вивести уявлення цілого числа N у вигляді добутку простих чисел.
Вхідні дані
Вхідний файл INPUT.TXT містить натуральне число N (2 ≤ N ≤ 231-1).
Вихідні дані
У вихідний файл OUTPUT.TXT виведіть список простих множників числа N в порядку неспадання, розділених знаком «*».
Для вирішення даного завдання можна знайти все прості числа, що не перевищують sqrt (n), а далі ділити на кожне з них число n поки воно ділиться, змінюючи значення n. Але насправді зовсім не обов'язково здійснювати пошук простих дільників, досить це проробляти з усіма числами від 2 до sqrt (n) в порядку зростання. При цьому, кожен раз при зміні значення n слід бігти до нового значення sqrt (n) для того, щоб в результаті в n виявилося єдине просте число.

30
2*3*5

Я загадаю ціле число з інтервалу [A, B]. Напишіть програму, яка за мінімальне число питань відгадає це число. Грати будемо так. Я повідомляю програмі числа A і B, програма виводить свою версію відповіді. Якщо це менше задуманого мною, я повідомлю програмі про це числом -1, якщо більше - числом 1, а якщо вгадано - числом 0. Так буде тривати, поки програма не вгадає число (природно, я буду грати чесно!). Постарайтеся, щоб ваша програма вгадала число за мінімальне число ходів.
Введення-виведення: У першому рядку вводите з клавіатури два цілих числа через пропуск - межі діапазону. Програма на екран виводить свою версію в новому рядку. З нового рядка ви вводите "-1", "1" або "0" (без лапок). Так триває до того моменту, поки число не буде вгадано (тобто ваша відповідь "0" повинен завершити роботу програми).
У нас є два початкових числа, причому X> A і X <B. Виберемо X1 = ((A + B) / 2) і буде виконаний один з трьох варіантів:
1) Число співпало, вивалюємося, ура!
2) Число менше, ніж X1. Тоді присвоюємо B значення X.
3) Число більше, ніж X1. Тоді присвоюємо A значення X.
Повторюємо вищенаведені рядки, до тих пір, поки не отримаємо загадане число.
У цьому рішенні кількість дій порядку log2 (B-A), тобто кожен раз ми зменшуємо область пошуку вдвічі.
Петрик П’яточкин загадав число від 1 до 10 , а Вам повідомив три остачі, які утворилися при діленні загаданого числа на числа 971, 997, 1033. Зробіть фокус – швидко відгадайте число. Напишіть програму, що за даними остачами, знаходить загадане число. Вхідні дані: єдиний рядок вхідного потоку містить три натуральних числа. Вихідні дані: єдиний рядок вихідного потоку має містити одне натуральне число.

Приклади Вхідні дані Результат роботи 5 10 15             835049324


Комментариев нет:

Отправить комментарий