понедельник, 27 марта 2017 г.

Олімпіадні задачі

Оргкомітет Московської міської олімпіади вирішив організувати оглядову екскурсію по Москві для учасників олімпіади. Для цього був замовлений двоповерховий автобус (учасників олімпіади досить багато і в звичайний вони не вміщаються) висотою 437 сантиметрів. На екскурсійному маршруті зустрічаються N мостів. Журі та оргкомітет олімпіади дуже стурбовані тим, що високий двоповерховий автобус може не проїхати під одним з них. Їм вдалося з'ясувати точну висоту кожного з мостів. Автобус може проїхати під мостом тоді і тільки тоді, коли висота мосту перевершує висоту автобуса.
Допоможіть організаторам дізнатися, чи закінчиться екскурсія благополучно, а якщо немає, то встановити, де відбудеться аварія.
Вхідні дані
У вхідному файлі INPUT.TXT спочатку міститься число N (1 <= N <= 1000). Далі йдуть N натуральних чисел, що не перевершують 10000 - висоти мостів в сантиметрах в тому порядку, в якому вони зустрічаються на шляху автобуса.
Вихідні дані
У єдиний рядок вихідного файлу OUTPUT.TXT потрібно вивести фразу "No crash", якщо екскурсія закінчиться благополучно. Якщо ж станеться аварія, то потрібно вивести повідомлення "Crash k", де k - номер моста, де відбудеться аварія. Фрази виводити без лапок рівно з одним пропуском всередині.



У масиві зберігається інформація про середньоденний температурі за кожен день липня. Визначити дати двох найтепліших днів. Примітка: завдання вирішити, не використовуючи два проходи по масиву.



Комментариев нет:

Отправить комментарий