понедельник, 17 сентября 2018 г.

c#

Юний програміст і С++

3872
prb3872Олексій вчиться у десятому класі, дуже цікавиться програмуванням і після закінчення школи хоче поступити до університету на програмну інженерію, щоб стати таким же класним програмістом, як його тато. А поки, щоб не витрачати дарма час, Олексій став читати розумні книжки та статті про різні мови та технології програмування. Так Олексій взнав, що на світі існує багато мов програмування - одні для реалізації системного програмного забезпечення, інші - для реалізації обчислювальних задач на суперкомп'ютерах, треті - для реализації програм для Інтернета, четверті - для розв'язування логічних задач і так далі. Олексій зрозумів, что засвоїти швидко таку величезну кількість мов він не зможе, да це й не потрібно. Тому він вибрав мову С++, на якій вирішив вчитись програмувати. Олексій швидко навчився писати прості програми, засвоїв навіть правила запиуи формату в операторах введення-виведення. Але тут тато Олексія поливився на його програми, прйшов в жах від побаченого і дав Олексію почитати книжку "Досконалий код". (Ми абсолютно впевнені, що Ви цю книгу, звичайно ж, читали!)
Книгу "Досконалий код" Олексій прочитав, дещо зрозумів і вирішив кардинальним чином змінити стиль програмування. А поки став дуже уважно відноситись до знаків '\n', '\t', '\r' - такі символи часто використовуються у форматі введення-виведення, але можуть зустрічатись і з іншою метою. А щоб взнати, як часто він використовує такі символи, Олексій вирішив написати програму, яка рахує кількість таких символів у програмі.
Задача ніби й проста, але Олексій б'ється над нею вже третій день, але все якісь помилки у програмі з'являються. А Ви можете написати таку програму?
Вхідні дані
Вхідний файл містить текст програми. Гарантується, що у файлі не більше 1000 рядків, а кожен рядок містить не більше 100 символів.
Вихідні дані
У вихідний файл Ви повинні вивести одне число - кількість
'\n', '\t', '\r'
у програмі. У кінці програми Олексій завжди ставить коментар
//end
Цей коментар Олексій завжди записує з першої позиції.
Вхідні дані
#include 
#include  
char line[100] = " HELLO! \t\t My name is Lesha. \n";

int main() {
int lenLine = strlen(line);
printf("%d \r \n %s\n",lenLene, line);
return 0;
}
//end
Вихідні дані
6

4732

Іччанобіф

Числа Фібоначчі - це послідовність чисел F(n), що задається формулою:
F(0) = 1, F(1) = 1, F(n) = F(n - 1) + F(n - 2)
За заданим числом Фібоначчі f знайти його номер n. Тобто знайдіть таке n, що F(n) = f.

Вхідні дані

Число Фібоначчі f (2 ≤ f ≤ 2·109).

Вихідні дані

Вивести номер заданого числа Фібоначчі.
Вхідні дані #1
2
Вихідні дані #1
2
     


Вивести число дорівнює кількості букв, які збігаються в кінці двох слів

Вивести числа від A до B, кожне число виводиться кількість разів, рівне його 
значенням
ІІ спосіб



Комментариев нет:

Отправить комментарий